пятница, 6 ноября 2015 г.

Навчально-патріотичний вишкіл «Козак-Квест»

Навчально-патріотичний вишкіл «Козак-Квест» є командним спортивно-патріотичним змаганням, спрямованим на виховання у молоді патріотизму, волі до перемоги, залучення її до здорового способу життя та поглиблення знань з Історії України.
Вишкіл «Козак-Квест» проводиться щорічно, починаючи з 2008 року, з 2015 року Козак-Квест запроваджено проводити серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва, а з 2016 по всій території України. Організатором «Козак-Квесту» є Братство Козацького Бойового Звичаю «Спас».

31.10.2015 пройшло змагання на першість Дарницького району.
Команди зібралися на виході з Пішохідного мосту до о. Труханів та рушили до місця змагань
Перед початком змагань організатори провели інструктаж з техніки безпеки. На території змагань Організатори облаштували 10 майданчиків-випробувань, на яких команди виконували  змагальні завдання (індивідуальні та групові, фізичні та інтелектуальні). 

Потрібно було піднятися на висоту 5-6 метрів та стрибнути

На кожному зі змагальних Майданчиків знаходився суддя, що організовував процес проходження змагального завдання, слідкував за порядком та дотриманням техніки безпеки, оцінював досягнення команд. Кожна з команд, переміщуючись від майданчика до майданчика, виконувала змагальні завдання та набирала бали. За підсумками ігрового дня визначили команди, що набрали найбільше балів (1-е, 2-е та 3-є місце). 


Треба було подолати вогняний рубіж інструкторів та заволодіти саперною лопаткою


Пройшли  на веслах  ділянку водойми




Вправлялися у стрільбі з лука




Виконували вправи з батогом


Після завершення змагань, Організатори зібрали в точці старту всі команди, що брали участь у змаганнях, та провели  церемонію завершення змагань та нагородили переможців. 
На учасників чекав приємний сюрприз – гаряча козацька їжа



За підсумками змагань ми посіли перше місце
Команда «Дарницькі орли» - переможці районної першості навчально-патріотичного вишколу «Козак-Квест»












Комментариев нет:

Отправить комментарий