пятница, 3 июня 2011 г.

Вітаємо


Закінчився навчальний рік та почались канікули. Але для туристів – краєзнавців  це  чудова пора мандрівок, екскурсій, походів по рідному краю, отримання великої кількості  нових  вражень, матеріалів, цікавої інформації.
Цікавих  вам  походів, приємних вражень!
Члени туристичного гуртка взяли  участь у  Всеукраїнському культурно-освітянському проекті "Всесвітня спадщина в руках молоді", який був ініційований Благодійним фондом "Обдаровані діти - майбутнє України" за підтримки Міністерства культури України. В рамках цього  проекту  було  здійснено  похід та  екскурсію до музею Трипільської  культури, де  члени  гуртка  познайомились зі  звичаями  та побутом  найдавнішої культури  на території  України.  Після  відвідин музею гуртківці  піднялись на  відому  Дівич-гору що поблизу с.Трипілля . На вершині Дивич-гори знайдено городище и могильник зарубінецкої культури (II ст. до н.), а також древнєслав'янське капище (VI ст.).  З вершини гори ( висотою 145 метрів ) відкривається  чудовий  краєвид на Дніпро, с.Трипілля, м.Українка та навколишні місцевості.
Гуртківці брали  участь в ІІІ міському  зльоті  туристів – краєзнавців. Виступили  успішно та  вибороли  ІІІ-є  місце серед шкіл м. Києва. Команда нагороджена бронзовими медалями, отримала  кубок та диплом за призове  місце, а також стала переможцем в номінації «Обрядове дійство» та переможцем в фотоконкурсі.


Комментариев нет:

Отправить комментарий